Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 gousses d'ail
- 5 brins de persil frais, équeutés
- 15 g de beurre, et un peu pour les ramequins
- 450 g de champignons frais variés, émincés en fines lamelles
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 œuf
- 100 g de crème liquide entière
- 65 g de gruyère, râpé
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 929.3 kJ / 224.5 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Karbonhidrat
- 2.3 g
- Yağ
- 19.5 g
- Doymuş Yağ
- 11.5 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 363.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Roulés poireau jambon au fromage de chèvre
1h 10min
Gratin d'aubergines et de tomates
2h 30min
Quiche de pomme de terre et poireaux
1 Std. 15 Min
Gratin d'oignons et de poireaux en brick
1h
Flans de poireau
35min
Tarte au navet et au cantal
1h 30min
Courgette façon pizza
40 min
Courgette au jambon
1h
Morrones rellenos de maïz (Poivron farci au maïs)
1h
Crumble aux noisettes, haricots verts et champignons
1h 25min
Lasagne sans pâte aux légumes
1h 30min
Lasagnes à la fondue de poireaux
1h