Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Levain (jour 1)
- 100 g d'eau, tiède
- 1 g de levure boulangère fraîche (env. 1/20 de cube)
- 100 g de farine mi-blanche
Pâte à pain et cuisson (jour 2)
- 100 g de grains de seigle
- 320 g de farine mi-blanche, et un peu pour le façonnage
- 300 g d'eau, tiède, et un peu pour badigeonner
-
¼
cube de levure boulangère fraîche (env. 10 g)
veya ½ sachet de levure boulangère sèche (env. 3,5 g) - 1 c. à soupe de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1192 kJ / 285 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 58 g
- Yağ
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tourte au kirsch de Zoug
4h
Relish de courgettes aux nectarines
Değerlendirme yok
Gâteau des rois
1j 55 menit
Sauce automnale
10 min
Brocéliande
Değerlendirme yok
Focaccia au romarin
2h 30 min
Vermicelles
3h 15 min
Canestrelli
Değerlendirme yok
Tresse russe aux canneberges
3h
Confiture avec sucre gélifiant
30min
Pain paysan
3h
Gâteau du Vully
2h 30 min