![Pains de Saint-Gall Pains de Saint-Gall](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/855fbae7-80bf-42dd-b3ec-7d04d21c50c4/Derivates/8cfeee0a-531a-4ef7-98a2-be1184f92240.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Levain (jour 1)
- 100 g d'eau, tiède
- 1 g de levure boulangère fraîche (env. 1/20 de cube)
- 100 g de farine mi-blanche
Pâte à pain et cuisson (jour 2)
- 100 g de grains de seigle
- 320 g de farine mi-blanche, et un peu pour le façonnage
- 300 g d'eau, tiède, et un peu pour badigeonner
-
¼
cube de levure boulangère fraîche (env. 10 g)
veya ½ sachet de levure boulangère sèche (env. 3,5 g) - 1 c. à soupe de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1192 kJ / 285 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 58 g
- Yağ
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tresse bernoise
1h 45 min
Gâteau de Linz
1 Std.
Gâteau des rois
1 Std. 55 Min
Pain paysan
3 Std.
Petits pains Varoma
2h 15min
Gâteau des rois
2h 15min
Gâteau aux carottes argovien
2ωρ.
Pain müesli
2ωρ.
Pâte de base pour pain
24h 30min
Tresse russe aux canneberges
3 Std.
Pain aux graines de lin
1h 30 min
Pain vaudois à la croix
13h 30 min