
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Base
- 120 g de beurre, non salé ramolli
- 120 g de farine fermentante
- 120 g de sucre brut
- 80 g de noix de coco séchée
Fourrage au caramel
- 790 g de lait concentré sucré
- 120 g de beurre, non salé ramolli
-
100
g de sirop de sucre roux
veya 100 g de mélasse
Topping
- 150 g de chocolat fondant en morceaux (3-4 cm)
- 20 g de beurre, non salé ramolli
- de gros sel pour saupoudrer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 tranche
- Kalori
- 286 kcal / 1203 kJ
- Protein
- 3 g
- Yağ
- 15 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Lif
- 1 g