Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pâte
- huile d'olive, pour badigeonner
- 200 g de semoule de blé dur
- 350 g d'eau, tiède
- 15 g de levure boulangère fraîche, (⅓ de cube)
- 1 c. à café de sucre
- 2 c. à café de sel
- 400 g de farine à pain
Garniture
- 60 g d'huile d'olive extra vierge
- 400 g de tomates olivettes, en tranches (4 mm)
- 1 gousse d'ail, en tranches fines
- 1 c. à soupe d'origan séché
- 1 pincée de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 morceau/part
- Kalori
- 1862 kJ / 445 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 79 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 4.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Birchermüesli
1 Std. 10 Min
Pain tessinois
1 Std. 50 Min
Focaccia aux oignons
2 Std. 20 Min
Bonhomme en pâte
2h 10min
Gâteau de Pâques
1h 45min
Mini pizzas «Tricolores »
Değerlendirme yok
Duo de mini-tresses au beurre
2h 10min
Riz au lait et compote de pruneaux
55 min
Miroirs à la gelée de vin chaud
2h 40min
Focaccia à la farine d'épeautre
2 Std. 30 Min
Gâteau aux carottes argovien
2h
Tresse bernoise
1h 45min