Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La garniture
- 50 g de noisettes, décortiquées, non émondées
- 50 g de cerneaux de noix
- 30 g de sucre
- 1 c. à soupe de cannelle moulue
- 2 c. à soupe d'eau
- 1 c. à soupe de gelée de coing
La pâte
- 80 g de lait
- 30 g de beurre, en morceaux
- 25 g de sucre
- ½ cube de levure boulangère fraîche, (env. 20 g), émiettée
- 250 g de farine
- 100 g de fromage à tartiner, nature, (Philadelphia)
- ½ c. à café de sel
- ½ c. à café de cannelle moulue
L’abaisse
- 1 c. à soupe de sucre brut
- 1 c. à soupe de farine
Le glaçage
- 65 g de sucre
- 50 g de fromage à tartiner, nature, (Philadelphia)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 morceau/part
- Kalori
- 615 kJ / 147 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cake aux branches
1h 10 min
Carac (Tartelette au chocolat)
2h
Polenta tessinoise
45min
Milanais
3h
Gâteau des rois
1 Std. 55 Min
Cuchaule
2 godz. 30 min
Biscuit roulé aux fraises et au séré
1 godz. 30 min
Spätzlis au fromage
1h 10 min
Tarte flambée au lard
40min
Cake tyrolien automnal
1 Std. 20 Min
Risotto aux bolets et au brie
35min
Tresse bernoise
1h 45min