Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La garniture
- 50 g de noisettes, décortiquées, non émondées
- 50 g de cerneaux de noix
- 30 g de sucre
- 1 c. à soupe de cannelle moulue
- 2 c. à soupe d'eau
- 1 c. à soupe de gelée de coing
La pâte
- 80 g de lait
- 30 g de beurre, en morceaux
- 25 g de sucre
- ½ cube de levure boulangère fraîche, (env. 20 g), émiettée
- 250 g de farine
- 100 g de fromage à tartiner, nature, (Philadelphia)
- ½ c. à café de sel
- ½ c. à café de cannelle moulue
L’abaisse
- 1 c. à soupe de sucre brut
- 1 c. à soupe de farine
Le glaçage
- 65 g de sucre
- 50 g de fromage à tartiner, nature, (Philadelphia)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 morceau/part
- Kalori
- 615 kJ / 147 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Miroirs
1h 40min
Tourte aux noix de l'Engadine
1h 15min
Soupe bâloise à la farine
1 godz. 10 min
Bruns de Bâle
8 Std. 40 Min
Bonhomme en pâte
2 godz. 10 min
Focaccia au romarin
2h 30min
Gâteau à l'Ovo
55 min
Risotto aux bolets et au brie
35 min
Carac (Tartelette au chocolat)
2h
Gâteau aux carottes argovien
2h
Cake aux branches
1 godz. 10 min
Tresse bernoise
1 godz. 45 min