Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g de lait, et un peu pour badigeonner
- 80 g de beurre, en morceaux, mou
- ½ cube de levure boulangère fraîche, (env. 20 g), émiettée
- 1 c. à café de sucre
-
500
g de farine à tresse
veya 500 g de farine - 2 c. à café de sel
- 25 g d'eau
- 5 g de bicarbonate de soude
- 1 c. à café de sel de mer, pour parsemer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2757 kJ / 659 kcal
- Protein
- 18.5 g
- Karbonhidrat
- 94 g
- Yağ
- 23 g
Alternatif tarifler
Gâteau à la crème
45min
Carac (Tartelette au chocolat)
2 Std.
Moutarde de Bénichon
40min
Tourte aux noix de l'Engadine
1h 15min
Mousse au Toblerone®
3h 10min
Cuchaule
2h 30min
Petits pains du 1er août
1 Std. 10 Min
Tarte au vin cuit
45min
Pain paysan
3 Std.
Gâteau du Vully
2h 30min
Pain tessinois
1h 50min
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min