Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 370 g d'eau
- ½ cube de levure boulangère fraîche (20 g), émiettée
- 50 g de beurre, en morceaux (2 cm)
- 500 g de farine bise
- 1 ½ c. à café de sel
- 2 c. à café de sucre
Le façonnage
- 40 g de farine bise
La cuisson
- 1 c. à soupe de farine bise
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1165 kJ / 276 kcal
- Protein
- 9.9 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min
Cuchaule
2 Std. 30 Min
Milanais
3 Std.
Pain paysan
3 Std.
French dressing raffiné
15 Min
Pain tessinois
1 Std. 50 Min
Meringues de l'Emmental
2 Std. 15 Min
Pesto de basilic
10 Min
Pain d'épeautre et de blé
12h
Gâteau des rois
2 Std. 15 Min
Pain d’épeautre aux noisettes
2h 50min
Bonhomme en pâte
2 Std. 10 Min