Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 370 g d'eau
- ½ cube de levure boulangère fraîche (20 g), émiettée
- 50 g de beurre, en morceaux (2 cm)
- 500 g de farine bise
- 1 ½ c. à café de sel
- 2 c. à café de sucre
Le façonnage
- 40 g de farine bise
La cuisson
- 1 c. à soupe de farine bise
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1165 kJ / 276 kcal
- Protein
- 9.9 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pain d'épeautre pur
11h
Pain d’épeautre aux noisettes
2 Std. 50 Min
Petits pains au lait
2h 5min
Gâteau des rois
1 godz. 55 min
Pain complet
4 godz.
Pâte de base pour pain
24 godz. 30 min
Cuchaule
2h 30min
Petits pains du 1er août
1 Std. 10 Min
Pain paysan
3 Std.
Pain aux graines de lin
1 Std. 30 Min
Pain tessinois
1h 50min
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min