Gluten-Free Veggie Pizza Crust

4.9 24 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 45 dk
2 portions

Malzemeler

  • mozzarella (low-moisture) in pieces
    3 oz
  • Parmesan cheese
    1 oz
  • vegetables (e.g. spinach, kale, zucchini), stems trimmed
    4 oz
  • garlic clove
    1
  • large eggs
    2
  • salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    1 pinch

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 875.9 mg
Protein 25.1 g
Kalori 1354 kJ / 323.6 kcal
Yağ 20 g
Lif 2.3 g
Doymuş Yağ 10.1 g
Karbonhidrat 10.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...