Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 230 g de saindoux
- 300 g de sauté de porc, coupé en petits morceaux
- 300 g de poitrine de porc, coupée en petits morceaux
- 200 g de vin blanc
- 350 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 3 branches de thym frais, effeuillées
- 5 g de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1709.1 kJ / 413 kcal
- Protein
- 14.8 g
- Karbonhidrat
- 2.5 g
- Yağ
- 36.2 g
- Lif
- 0.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Terrine bressane
24h
Rillettes de porc au cidre
2h
Rillettes de lapin
12h
Confiture de lard
25 min
Rillettes de poulet
6h
Potjevleesch (terrine de Dunkerque à la viande)
12h
Foie gras de canard
72 godz.
Rillettes de porc et de canard
7 Std.
Filet mignon séché aux herbes de Provence
480h 20min
Rillettes de canard
2h 30 min
Pâté de lapin
2h 35 min
Beurre d'escargot
10 min