Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 230 g de saindoux
- 300 g de sauté de porc, coupé en petits morceaux
- 300 g de poitrine de porc, coupée en petits morceaux
- 200 g de vin blanc
- 350 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 3 branches de thym frais, effeuillées
- 5 g de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1709.1 kJ / 413 kcal
- Protein
- 14.8 g
- Karbonhidrat
- 2.5 g
- Yağ
- 36.2 g
- Lif
- 0.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rillettes de poulet
6h
Rillettes de lapin
12sa
Rillettes de canard
2 Std. 30 Min
Terrine de poulet aux pistaches
1sa 15 dk
Terrine de campagne
4h 30min
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24 godz. 20 min
Pâté de campagne aux baies de genièvre
24h
Rillettes de porc au cidre
2h
Pâté de lapin
2óra 35p
Rillettes de porc et de canard
7h
Rillettes de poulet façon basquaise
55min
Filet mignon séché aux herbes de Provence
480sa 20 dk