Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 25 g de lait
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 280 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 3 œufs
- 125 g de beurre froid, coupé en dés
- ½ c. à café de sel
- 1 saucisse de Morteau, et une grande quantité d'eau
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 2923 kJ / 704 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 48 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Quenelles de poisson au beurre blanc à l'estragon
1h 15 min
Cake à la saucisse de Morteau
1h
Terrine de campagne
25h 15min
Flammekueche
1u. 50min
Tourtes au porc et champignons
1h 30min
Œuf poché sauce meurette
1h
Saucisson brioché de Lyon
3h 25min
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1h 15 min
Feuilleté comtois
1h 5 min
Quenelles de semoule et lard en gratin
1h
Flammekueche alsacienne
30 min
Saucisson brioché
2u. 50min