Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 25 g de lait
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 280 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 3 œufs
- 125 g de beurre froid, coupé en dés
- ½ c. à café de sel
- 1 saucisse de Morteau, et une grande quantité d'eau
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 2923 kJ / 704 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 48 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Feuilleté comtois
1 Std. 5 Min
Quenelles de semoule et lard en gratin
1h
Cake à la saucisse de Morteau
1h
La tourte de d'Artagnan
1h 40min
Petit salé aux lentilles
1 Std. 35 Min
Pâté lorrain
15h 30min
Gâteau de Savoie
55 Min
Saucisson brioché
2sa 50 dk
Saucisson brioché de Lyon
3h 25min
Filet mignon en croûte
1 Std. 5 Min
Gougères au comté
45 Min
Gougères
45 Min