Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di patate a pasta farinosa a pezzi (2x2 cm)
- 500 g di baccalà ammollato e dissalato (vedere consigli)
- 1 rametto di timo secco intero
- 8 spicchi di aglio
- 450 g di panna (30-40% di grassi)
- fette di pane tostate e fritte, per servire
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1035.8 kJ / 247.8 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Karbonhidrat
- 10.4 g
- Yağ
- 18.6 g
- Lif
- 0.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baccalà alla portoghese
1 Std. 10 Min
Roastbeef in salsa indiavolata
1h 20min
Baccalà e mazzancolle su crema di spinaci
35min
Baccalà con cavolo verza e ceci
50min
Baccalà alla Veracruz
1j
Calamaretti e funghi in cestini di polenta
1 godz. 50 min
Baccalà al forno con broccoli
1 Std. 30 Min
Dentice agli agrumi
45min
Baccalà alla Soutelo
30min
Seppie in zimino
40min
Baccalà alla veneziana con polenta
1 godz. 45 min
Baccalà mantecato e rapa rossa di Antonia Klugmann
1 Std. 30 Min