Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di patate a pasta farinosa a pezzi (2x2 cm)
- 500 g di baccalà ammollato e dissalato (vedere consigli)
- 1 rametto di timo secco intero
- 8 spicchi di aglio
- 450 g di panna (30-40% di grassi)
- fette di pane tostate e fritte, per servire
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1035.8 kJ / 247.8 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Karbonhidrat
- 10.4 g
- Yağ
- 18.6 g
- Lif
- 0.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zuppa di cipolle
1 godz.
Mousse di baccalà
45 min
Baccalà alla Veracruz
1 godz.
Patate alla curcuma e cavolo nero su crema di rapa
1h 30min
Vellutata di zucca allo yogurt greco
50 min
Baccalà alla portoghese
1h 10min
Vellutata di cardi con patate al timo
50 min
Baccalà alla ligure
1 godz.
Stoccafisso con i porri
50 min
Sformatini di carciofi con salsa allo zafferano
1 godz.
Seppie in zimino
40min
Baccalà alla veneziana con polenta
1h 45min