Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di patate a pasta farinosa a pezzi (2x2 cm)
- 500 g di baccalà ammollato e dissalato (vedere consigli)
- 1 rametto di timo secco intero
- 8 spicchi di aglio
- 450 g di panna (30-40% di grassi)
- fette di pane tostate e fritte, per servire
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1035.8 kJ / 247.8 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Karbonhidrat
- 10.4 g
- Yağ
- 18.6 g
- Lif
- 0.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baccalà alla veneziana con polenta
1h 45min
Baccalà alla Veracruz
1 Std.
Cappon magro
4h 30min
Tortino di cardi alla fiorentina
1 Std. 30 Min
Soufflé al Castelmagno
55min
Baccalà alla cappuccina
55min
Buridda alla ligure
55min
Brandacujun
45 Min
Baccalà alla portoghese
1 Std. 10 Min
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
1 Std. 30 Min
Baccalà alla ligure
1 Std.
Coniglio alla ligure
3 godz. 20 min