Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di sedano a pezzi
- ½ peperone rosso, pulito e a tocchetti
- 1 peperoncino piccante fresco
- 1 spicchio di aglio
- 2 - 3 foglie di basilico fresco, lavate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di pomodori ciliegino a metà
- 2 cucchiai di aceto di vino bianco
- ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di zucchero
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 374.9 kJ / 89.6 kcal
- Protein
- 1.1 g
- Karbonhidrat
- 6.5 g
- Yağ
- 6.9 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 216.8 mg
Alternatif tarifler
Salsa tonnata
20 Min
Pere al vino rosso
3h 20min
Bagna cauda
35 Min
Merluzzo in salsa aioli
1 Std.
Salsa verde "Bagnet"
15 min
Salsa ai capperi
10min
Gazpacho con ciliegine di bufala
15 min
Peperoncini farciti sott'olio
721h 20min
Cipolline sott'olio
361h 10min
Salsa tartara
10min
Salsa di cipolle al balsamico
35 Min
Bonèt
2 Std.