Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di sedano a pezzi
- ½ peperone rosso, pulito e a tocchetti
- 1 peperoncino piccante fresco
- 1 spicchio di aglio
- 2 - 3 foglie di basilico fresco, lavate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di pomodori ciliegino a metà
- 2 cucchiai di aceto di vino bianco
- ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di zucchero
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 374.9 kJ / 89.6 kcal
- Protein
- 1.1 g
- Karbonhidrat
- 6.5 g
- Yağ
- 6.9 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 216.8 mg
Alternatif tarifler
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
1u. 30min
Insalata russa di rape rosse e maionese allo zenzero
40min
Pere al vino rosso
3 Std. 20 Min
Salsa al cren
120 Std. 10 Min
Martin sec al Barolo
4h 30min
Salsa della nonna
3h 30 min.
Salsa selinuntina
15min
Salsa alla reggiana
15min
Salsa di cipolle rosse e mele
40min
Salsa turca
10 Min
Crema inglese (di Luca Montersino)
20 Min
Salsa di cipolle al balsamico
35min