Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g di acqua
- 300 g di baccalà ammollato e dissalato (vedere consigli)
- 100 g di cipolla dorata, a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 1 pizzico di peperoncino piccante in polvere + q.b., a piacere
- 50 g di olio di oliva
- 2 avocado, la polpa a pezzi
- 2 lime, il succo spremuto fresco
- 50 g di farina di manioca (vedere varianti) (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1371 kJ / 328 kcal
- Protein
- 12.2 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 24.8 g
- Lif
- 6.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55 min
Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano
40min
Crema di ceci con vongole
40min
Mousse di baccalà
45 min
Crostini di polenta bianca con baccalà mantecato
1h
Baccalà alla Veracruz
1h
Baccalà gratinato
1h
Baccalà alla portoghese
1h 10 min
Vellutata di indivia belga con pere caramellate e coriandolo (di Mirko Ronzoni)
50 min
Baccalà mantecato e rapa rossa di Antonia Klugmann
1h 30 min.
Baccalà alla veneziana con polenta
1ωρ. 45 λεπτ.
Baccalà mantecato alla veneziana
40min