Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g di acqua
- 300 g di baccalà ammollato e dissalato (vedere consigli)
- 100 g di cipolla dorata, a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 1 pizzico di peperoncino piccante in polvere + q.b., a piacere
- 50 g di olio di oliva
- 2 avocado, la polpa a pezzi
- 2 lime, il succo spremuto fresco
- 50 g di farina di manioca (vedere varianti) (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1371 kJ / 328 kcal
- Protein
- 12.2 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 24.8 g
- Lif
- 6.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1 Std.
Baccalà alla veneziana con polenta
1 Std. 45 Min
Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni)
1 Std. 10 Min
Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano
40 Min
Salmone nanbanzuke
1 Std.
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55min
Scampetti con maionese alla senape
30 Min
Gambero rosso bardato con pancetta e hummus di ceci (di Sebastiano Rovida)
25 Min
Polpo al vino rosso
1 Std.
Tagine di rana pescatrice
1h 5min
Crema di ceci con vongole
40 Min
Mousse di baccalà
45 Min