Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di basilico fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 30 g di pinoli
- 1 spicchio di aglio
- 1 pizzico di sale
- 50 g di Feta
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di liquore greco a base di anice (Ouzo)
- 30 g di uvetta sultanina ammollata in acqua tiepida e strizzata
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 305 kJ / 73 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Karbonhidrat
- 2.4 g
- Yağ
- 6.3 g
- Lif
- 0.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salsa piccante allo zenzero
30 Min
Pinzimonio al Gorgonzola
30 Min
Cjalsons
1h 30min
Salsa ai capperi
10min
Caviale di melanzane (Moutabel)
50min
Conetti croccanti con mousse di Gorgonzola
5 Std. 30 Min
Salsa belga
Žádné hodnocení
Udon con verdure e gamberoni
2 godz. 30 min
Burro all'erba cipollina
1h 15 min.
Agliata verde
15 Min
Bevanda allo zenzero
30 Min
Patè di avocado
15 Min