Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di basilico fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 30 g di pinoli
- 1 spicchio di aglio
- 1 pizzico di sale
- 50 g di Feta
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di liquore greco a base di anice (Ouzo)
- 30 g di uvetta sultanina ammollata in acqua tiepida e strizzata
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 305 kJ / 73 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Karbonhidrat
- 2.4 g
- Yağ
- 6.3 g
- Lif
- 0.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zuppa di cipolle
1 Std.
Salsa di pomodori, pancetta e paprika
45 Min
Paparot
1h 5min
Poppadoms (pane indiano fritto)
1 Std. 30 Min
Gazpacho indiano
2h 10min
Gazpacho di peperone e aceto balsamico
30 Min
Salsa bois boudran
10 min
Salsa piccante con cipollotti e coriandolo
10 min
Lattughe ripiene
1 Std. 10 Min
Condimento all'arancia e curry
10 min
Focacce ripiene al cavolfiore (Parathas)
45 Min
Agliata verde
15min