Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di basilico fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 30 g di pinoli
- 1 spicchio di aglio
- 1 pizzico di sale
- 50 g di Feta
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di liquore greco a base di anice (Ouzo)
- 30 g di uvetta sultanina ammollata in acqua tiepida e strizzata
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 305 kJ / 73 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Karbonhidrat
- 2.4 g
- Yağ
- 6.3 g
- Lif
- 0.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salsa piccante allo zenzero
30 min
Salsa appetitosa
10 min
Formaggio vegano spalmabile alla birra, cumino e paprika
45 min
Salmone con miso e salsa gochujiang piccante
7h 30min
Bevanda di riso e limone
10 Std. 30 Min
Salsa belga
Değerlendirme yok
Cassola cagliaritana
1h
Salsa dolce allo yogurt
10 min
Mascarpone
24hod. 10min
Salsa turca
10 min
Yogurt al cocco con frutta secca
1h 10 min
Purè di carciofi e tofu
20 min