Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sformatini
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 650 g di cuori di carciofo
- 1 pizzico di sale
- burro q.b. per imburrare
- 5 uova
- 700 g di acqua
Salsa allo zafferano
- 50 g di cipolla
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di panna da cucina
- 1 bustina di zafferano in polvere
- pepe q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1862 kJ / 445 kcal
- Protein
- 15.2 g
- Karbonhidrat
- 7.3 g
- Yağ
- 39.4 g
- Lif
- 9.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 Min
Sformatini di asparagi
45min
Sformatini ai carciofi
1 Std.
Flan ai carciofi con pancetta e provola affumicata
50min
Tortino di carciofi, prezzemolo e menta
35min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1h 15min
Girelle ai cereali con radicchio rosso
8h
Flan di asparagi con turbante di sogliole
1 Std.
Flan di cavolfiore
45min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1 Std. 30 Min
Flan di funghi porcini
1 Std.
Baccalà alla veneziana con polenta
1 Std. 45 Min