Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di acqua
- 250 g di mirtilli freschi + q.b.
- 10 g di gelatina in fogli, ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzata
- 80 - 100 g di zucchero, a piacere
- 150 g di formaggio fresco spalmabile
- 200 g di panna (35% di grassi) fredda
- scorza di limone grattugiata q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1121 kJ / 268 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Karbonhidrat
- 19.6 g
- Yağ
- 19.5 g
- Lif
- 1.6 g
Alternatif tarifler
Risotto all'Amarone
35 Min
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2 Std.
Risotto lardo e crescenza al miele
35 Min
Risotto pere e Taleggio
40min
Panna cotta alle mandorle
6h 30 min.
Latte cotto al cioccolato con coulis di pere e zenzero
6 godz. 35 min
Flan di funghi porcini
1 godz.
Insalata di anguria e asparagi con vinaigrette
40min
Crostata di pere
1 Std. 40 Min
Risotto alle more
40min
Risotto al Taleggio con cipolla di Tropea caramellata al balsamico
1 godz.
Risotto al Barolo
30 Min