Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g de pruneaux dénoyautés
- 120 g de fromage à pâte persillée (bleu), type Saint Agur®
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 20 champignons de Paris frais, de taille moyenne
- 10 tranches fines de lard fumé, coupées en deux dans la longueur
- 500 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 570.9 kJ / 138.2 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Karbonhidrat
- 2.4 g
- Yağ
- 13.5 g
- Lif
- 0.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mousse au roquefort, poire et gingembre
2h 20min
Coulommiers aux figues, noisettes et miel
1h 20 min
Cheesecake au saumon
4h
Bouchées boudin-pomme
1h 30min
Cake aux figues, roquefort et jambon
1h 20 min
Mille-feuille de saumon fumé
3h 20min
Ballotine comme un macaron
25 min
Cuillères de boudin blanc et pain d'épices sur confit d'oignons
55min
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2h 35 min
Minicannelés au chorizo
12h
Biscuits apéritif crème et oignon
1h 30min
Cannelés au jambon
13h