Verrines melon, basilic et jambon de Bayonne
TM31 TM5 TM6

Verrines melon, basilic et jambon de Bayonne

4.7 (86 değerlendirme)

Malzemeler

  • 70 g de sucre en poudre
  • 1 g d'agar-agar (½ sachet)
  • 1 bouquet de basilic frais, équeuté
  • 300 g d'eau
  • 300 g de chair de melon
  • 4 tranches de jambon de Bayonne, coupées en fines lamelles
  • 150 g de feta, détaillée en cubes
  • 100 g de roquette
  • 8 c. à soupe d'huile d'olive

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
1178 kJ / 283 kcal
Protein
6 g
Karbonhidrat
12.8 g
Yağ
23.1 g
Lif
1.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler