Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Marinade
- 4 TL Limettensaft
- 1 TL Salz
- ½ TL Kurkuma, gemahlen
- 4 Lachsfilets, frisch, ohne Haut (à ca. 150 g)
Gewürzpaste
- 60 g Kokosraspeln
- 20 g Ingwer, frisch, geschält, in Scheiben (2 mm)
- 5 g Koriander, frisch, abgezupft
- 3 grüne Chilischoten, frisch, halbiert, nach Wunsch entkernt
- ½ TL Kreuzkümmelsamen, geröstet
- 2 Knoblauchzehen
- ½ TL Zucker
- ¼ TL Kurkuma, gemahlen
- 2 EL Pflanzenöl
Reis und Fertigstellung
- 1200 g Wasser
- 200 g Basmati-Reis
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2097 kJ / 501 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 34 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lachs Tikka mit gedämpftem Reis
40min
Koriander-Putenstreifen in Erdnusssauce
1h
Kerala Fisch Curry
30min
Lachs mit Mangosauce, breiten Bohnen und Möhren
1h
Meeresfrüchte Korma
40min
Garnelen Bhuna
30min
Scharfes Hähnchen-Curry mit Rum und Basmati-Reis
45min
Lachs mit Spinathaube auf Tomatensugo
45min
Chicken-Mushroom Balti
50min
Fisch mit Olivenbröselkruste
1 godz. 5 min
Garnelencurry
35 Min
Hähnchencurry mit Spinat und Basmatireis
45min