Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 jaunes d'œufs
- 80 g de sucre en poudre
- 150 g de vin pétillant, type prosecco
- 1 c. à soupe de jus de citron
- 500 g de raisins
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 701 kJ / 168 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 0.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Verrine aux chèvre frais, noix, saumon fumé et cerises
20min
Sabayon classique
15min
Sabayon à la liqueur à l'orange
15min
Salade d'orange au thé et à la rose
5hod. 30min
Sabayon au cidre
15min
Sauce à la cerise
35min
Soupe de fruits rouges
2h 10 min
Sabayons gratinés aux fruits rouges et financiers
55min
Sabayon
15min
Sabayon de fruits exotiques
30min
Sabayon gratiné aux clémentines
25min
Petite crème express aux fruits rouges
15min