Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 postas de bacalhau demolhado (500 g aprox.)
- 30 g poejo cortados em pedaços
- 2 ovos
- Azeite q.b p/ pincelar
- 200 g cebola cortada em pedaços
- 4 dentes de alho
- 50 g azeite, mais q.b. p/ regar e pincelar
- 1 c. chá de colorau
- 60 g farinha
- 1000 g água
- 1 pitada de sal
- 1 folha de louro, fresca
- 2 c. chá de vinagre (isteğe bağlı)
- 2 fatias de pão alentejano
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1606.7 kJ / 384 kcal
- Protein
- 32.3 g
- Karbonhidrat
- 25.4 g
- Yağ
- 16.4 g
- Doymuş Yağ
- 2.9 g
- Lif
- 2.7 g
- Sodyum
- 2971.1 mg
Alternatif tarifler
Sopa alentejana
30 Min
Arroz de berbigão da avó da Catarina
2h 50min
Ervilhas com ovos escalfados
40 dk
Salsichas enroladas em couve-lombarda
1 Std. 5 Min
Favas guisadas
50 Min
Sopa de bacalhau e marisco
1h
Salada de ovas
40 dk
Ensopado de cabrito
40 dk
Sopa de cação
40 dk
Feijoada de chocos
40 dk
Açorda de marisco
30 Min
Choquinhos à Bulhão Pato
30 Min