Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 postas de bacalhau demolhado (500 g aprox.)
- 30 g poejo cortados em pedaços
- 2 ovos
- Azeite q.b p/ pincelar
- 200 g cebola cortada em pedaços
- 4 dentes de alho
- 50 g azeite, mais q.b. p/ regar e pincelar
- 1 c. chá de colorau
- 60 g farinha
- 1000 g água
- 1 pitada de sal
- 1 folha de louro, fresca
- 2 c. chá de vinagre (isteğe bağlı)
- 2 fatias de pão alentejano
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1606.7 kJ / 384 kcal
- Protein
- 32.3 g
- Karbonhidrat
- 25.4 g
- Yağ
- 16.4 g
- Doymuş Yağ
- 2.9 g
- Lif
- 2.7 g
- Sodyum
- 2971.1 mg
Alternatif tarifler
Açorda de bacalhau com tomate
25 min
Sopa da pedra
1h 30min
Açorda de tomate
20 min
Ervilhas com ovos escalfados
40min
Favas guisadas
50min
Bacalhau espiritual
50min
Arroz doce
1h
Feijoada de chocos
40min
Sopa de cação
40min
Canja de maruca
35 Min
Arroz de berbigão da avó da Catarina
2 Std. 50 Min
Caldo de borrego com hortelã
50min