Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 postas de bacalhau demolhado (500 g aprox.)
- 30 g poejo cortados em pedaços
- 2 ovos
- 200 g cebola cortada em pedaços
- 4 dentes de alho
- 50 g azeite, mais q.b. p/ regar e pincelar
- 1 c. chá de colorau
- 1000 g água
- 1 pitada de sal
- 60 g farinha
- 1 folha de louro, fresca
- 2 c. chá de vinagre (isteğe bağlı)
- 2 fatias de pão alentejano
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1606.7 kJ / 384 kcal
- Protein
- 32.3 g
- Karbonhidrat
- 25.4 g
- Yağ
- 16.4 g
- Doymuş Yağ
- 2.9 g
- Lif
- 2.7 g
- Sodyum
- 2971.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Caldo de bacalhau
30min
Sopa de beldroegas
40 menit
Açorda alentejana de bacalhau
30min
Sopa de beldroegas e tomate
50min
Tomatada de ovos
35min
Sopa de beldroegas com queijo fresco
50min
Açorda de marisco
30min
Sopa alentejana
30min
Favas guisadas
50min
Açorda de poejos
40 menit
Sopa de peixe alentejana
40 menit
Sopa de cação
40 menit