Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Hefeteig
- 80 g Dinkel
- 225 g Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Pck. Trockenhefe
- 40 g Olivenöl
- 150 g Wasser
- 1 TL Salz
- 2 TL Majoran, getrocknet
Füllung und Fertigstellung
- 500 g Wasser
- 250 g Rote Bete, roh, klein, geschält, in Scheiben (5 mm)
- 180 g Möhren, in schrägen Scheiben (5 mm)
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 150 g Soja-Creme (z.B. Cuisine Soya von Alpro)
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Senf, vegan
- 1 TL geräuchertes Paprikapulver
- 30 g Hefeflocken
- 10 g gehobelte Mandeln
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1577 kJ / 377 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 44 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 6.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kichererbsen-Tomaten-Puffer
30 Min
Kartoffel-Mandel-Taler mit Bohnen und Tomatensauce
50 min
Schoko-Flocken-Bars
1 Std. 10 Min
Dinkelrisotto mit Mangold (vegan)
8h 30min
Bohnen-Burger (vegan)
1 godz. 20 min
Spinat-Tomaten-Quiche
1 godz. 45 min
Black Bean Pattie
30 Min
Zucchinibowl mit Tofu
40min
Tofu-Sellerie-Pfanne
1h 30min
Fenchel-Focaccia
2h
Linsen mit Tiroler Knödeln (vegan)
1 godz. 15 min
Gebratene Kräuterpolenta auf Ratatouille (vegan)
1h