Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Hefeteig
- 80 g Dinkel
- 225 g Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Pck. Trockenhefe
- 40 g Olivenöl
- 150 g Wasser
- 1 TL Salz
- 2 TL Majoran, getrocknet
Füllung und Fertigstellung
- 500 g Wasser
- 250 g Rote Bete, roh, klein, geschält, in Scheiben (5 mm)
- 180 g Möhren, in schrägen Scheiben (5 mm)
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 150 g Soja-Creme (z.B. Cuisine Soya von Alpro)
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Senf, vegan
- 1 TL geräuchertes Paprikapulver
- 30 g Hefeflocken
- 10 g gehobelte Mandeln
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1577 kJ / 377 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 44 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 6.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gebratene Kräuterpolenta auf Ratatouille (vegan)
1 Std.
Bohnen-Burger (vegan)
1 Std. 20 Min
Spinat-Tomaten-Quiche
1 Std. 45 Min
Kartoffel-Mandel-Taler mit Bohnen und Tomatensauce
50 Min
Vegane Käferbohnen-Burger
1 Std. 45 Min
Kichererbsen-Tomaten-Puffer
30 Min
Schoko-Flocken-Bars
1 Std. 10 Min
Süßkartoffel-Pancakes mit Chili-Salsa
40 Min
Dinkelrisotto mit Mangold (vegan)
8 godz. 30 min
Fenchel-Focaccia
2 Std.
Brokkolibratlinge mit Radieschensalsa
1 Std. 10 Min
Karotten-Zucchini-Kuchen (vegan)
1 Std. 10 Min