Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 150 g Roggenmehl Type 1150
- 70 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- ½ TL Salz
- 60 g Wasser
Füllung
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Porree, in Ringen (5 mm)
- 200 g Kartoffeln, in Würfeln (1 cm)
- 230 g Wasser
- 100 g rote Linsen
- 100 g rote Paprika, in Würfeln (1 cm)
- 200 g Schmand
- 100 g Milch
- 3 Eier
- 1 ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Curry, mild
- 20 g Paniermehl zum Bestreuen
- 30 g Butter, in Flöckchen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1375 kJ / 329 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 4.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kichererbsen-Muffins
40 min
Kichererbsen-Focaccia
2h 45min
Karfiolkuchen
1h 40min
Polenta-Muffins
1hod.
Kichererbsen-Nocken
50min
Sellerie-Möhren-Bratlinge
20 min
Süßkartoffel-Yufka-Tarte
1hod.
Kürbispfannkuchen mit Petersilien-Dip
40 min
Zucchini-Scones mit getrockneten Aprikosen
30 min
Kürbis-Frischkäse-Tarte
1hod. 30min
Herzhafter Blumenkohl-Kuchen
1hod. 15min
Kürbis-Feta-Quiche
45min