Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 150 g Roggenmehl Type 1150
- 70 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- ½ TL Salz
- 60 g Wasser
Füllung
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Porree, in Ringen (5 mm)
- 200 g Kartoffeln, in Würfeln (1 cm)
- 230 g Wasser
- 100 g rote Linsen
- 100 g rote Paprika, in Würfeln (1 cm)
- 200 g Schmand
- 100 g Milch
- 3 Eier
- 1 ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Curry, mild
- 20 g Paniermehl zum Bestreuen
- 30 g Butter, in Flöckchen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1375 kJ / 329 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 4.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kürbis-Feta-Quiche
45 min
Kichererbsen-Tomaten-Puffer
30 Min
Süßkartoffel-Yufka-Tarte
1h
Kürbis-Frischkäse-Tarte
1 godz. 30 min
Kichererbsen-Nocken
50 min.
Erbsenquiche
1h
Polenta-Muffins
1h
Möhrenquiche mit Salbei
1 Std. 35 Min
Rote-Bete-Schinken-Tarte
1 Std. 20 Min
Kürbis-Sellerie-Quiche
2 godz.
Hackfleisch-Dinkel-Quiche mit Sesam
2 godz. 10 min
Kartoffel-Zucchini-Tarte
1u. 10min