Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g Blattpetersilie, abgezupft
- 50 g Olivenöl
- 80 g Schalotten
- 150 g Porree (nur das Weiße), in Stücken
- 400 g stückige Tomaten
- 550 g Wasser
- 200 g Puylinsen, getrocknet
-
1
geh. EL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühwürfel (für je 0,5 l) - 1 Prise Pfeffer
- 150 g Blattspinat, frisch
- 4 Eier
- 100 g Ziegenfrischkäse
- 70 g Griechischer Joghurt (10% Fett)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2076 kJ / 496 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 28 g
- Lif
- 11 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rotkohl-Risotto
50 min
Spinatcrumble mit Käsestreuseln
1 Std.
Grünkohl-Kichererbsen-Eintopf
35 Min
Polenta-Pie
1h 50min
Steckrübenpüree mit Tomaten-Crumble
50 min
Nadan Mutta (Eier Curry)
50 min
Blumenkohl im Quark-Mandel-Bett
1 Std. 20 Min
Fenchel-Quinoa-Suppe
25 Min
Feta-Cremesuppe
35 Min
Rosenkohl-Feta-Omelette
40 Min
Wirsingtarte
1 Std. 30 Min
Kichererbsen und Tomaten Rogan Josh
25 Min