Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g Blattpetersilie, abgezupft
- 50 g Olivenöl
- 80 g Schalotten
- 150 g Porree (nur das Weiße), in Stücken
- 400 g stückige Tomaten
- 550 g Wasser
- 200 g Puylinsen, getrocknet
-
1
geh. EL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühwürfel (für je 0,5 l) - 1 Prise Pfeffer
- 150 g Blattspinat, frisch
- 4 Eier
- 100 g Ziegenfrischkäse
- 70 g Griechischer Joghurt (10% Fett)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2076 kJ / 496 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 28 g
- Lif
- 11 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spinatpfannkuchen vom Blech
35min
Auberginen-Kokos-Erdnuss-Curry
30 phút
Bananenschalencurry
35min
Kartoffel-Flammkuchen
40min
Dahi Wali Macchi (Schellfisch in Joghurt gebacken)
50min
Auberginen in Bohnensauce (酱茄子)
20 Min
Süßkartoffelstrudel mit Spinat und Pinienkernen
1h 40min
Pilzragout mit pochiertem Porree und schwedischen Kartoffeln
1 Std. 15 Min
Pudla mit Spinat und Paneer
1 Std.
Geröstete Blumenkohlsuppe mit Chili-Knoblauch-Öl
1h 20 phút
Rote Zwiebel-Tarte mit Feta und Feigen
1h 30 phút
Rote Bete Tikki
1 Std.