Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 130 g de crème liquide 35% m.g.
- 120 g de lait entier
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 6 feuilles de basilic frais, et quelques sommités pour la finition
- ½ sachet d'agar-agar (1 g)
- 20 g de tomates confites à l'huile, égouttées et coupées en lamelles
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 518 kJ / 125 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Karbonhidrat
- 2.7 g
- Yağ
- 10.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gaspacho de betterave
10min
Tiramisu aux cèpes, foie gras et huile de truffe
12h
Gougères
40 min
Velouté de châtaigne en cappuccino
45 min
Sablés au parmesan
1h
Verrine de chèvre, fruits secs et tomates séchées
2 godz. 15 min
Crémeux de petit pois et crumble de parmesan
1sa 20 dk
Fleurs chorizo-feta
35 min
Minicrèmes brûlées au beaufort
3sa
Cheesecake tomate-chèvre
4 Std. 30 Min
Pannacotta au foie gras, compotée pomme-betterave aux épices
12h
Mousses de betterave en deux façons
15 min