Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La crème au roquefort
- 100 g de roquefort
- 100 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 5 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
La mousse de foie de volaille aux pistaches
- 80 g de pistaches, décortiquées, émondées et non salées
- 100 g de mousse de foie
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
Le montage
- 16 figues sèches, ou fraîches
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 224 kJ / 54 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Karbonhidrat
- 1.4 g
- Yağ
- 4.7 g
- Lif
- 0.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bavarois d'asperge
15min
Ananas givré à la sauge
12 Std.
Pannacotta à la menthe compotée d'abricots
4 Std. 45 Min
Soupe fraise-melon à la crème de cassis
2h 10 min
Sucettes de chèvre à la mâche
1 Std. 25 Min
Sorbet concombre et vinaigre balsamique
12 Std.
Crème de roquette au chèvre
30 Min
Paupiettes d'agneau
1h 30min
Quenelles de chèvre sur purée de carottes
20min
Sauce citronnée à la menthe
10 Min
Feuilletés d'escargots aux pleurotes
2h 45min
Sauce orange-citron
30 Min