Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g de boletus deshidratados
- 175 g de boletus congelados en cuartos
- 70 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 pellizco de sal
-
2
chalotas (60 g)
veya 1 cebolla (100 g) - 20 g de mantequilla
- 400 g de caldo de ave
- 100 g de nata líquida
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 916 kJ / 219 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Karbonhidrat
- 7.8 g
- Yağ
- 20.6 g
- Doymuş Yağ
- 7.4 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 283.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crema de puerros y pera con jamón
40 Min
Vichyssoise
2h 20min
Crema de champiñones
20 min
Crema parmentier al ajo con mejillones a la naranja
30 min
Crema de alcachofas
45 min
Crema de canónigos
20 min
Crema de guisantes dulces y polvo de kikos (Salvador Gallego)
2h 15 min
Crema de espárragos y gambas
30 min
Crema de espárragos blancos
25 min
Crema de calabaza con queso azul
30 min
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1 Std. 10 Min
Vichyssoise de apio
40 Min