Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 ramita de romero fresco
- 1 hoja de laurel seca
- 1 ramita de tomillo fresco
- 1 diente de ajo
- ½ guindilla roja seca
- 1 cucharadita de sal
- 250 g de boletus frescos troceados
- 250 g de aceite de oliva virgen extra
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 819 kJ / 196 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Karbonhidrat
- 0.9 g
- Yağ
- 20.4 g
- Lif
- 1.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Berberechos en salsa verde
1h
Mejillones al vapor con salsa picante
45min
Espárragos blancos frescos con gazpacho de guisantes
40min
Bogavante en salsa Newburg
1 Std. 15 Min
Mejillones zamoranos en salsa picante
30min
Txangurro
1 godz. 10 min
Verdinas con gambones (Cocción lenta)
16h 30min
Borrajas con gambas
40min
Cardo con almejas, langostinos y bacalao
40min
Croquetas de otoño con boletus
2 Std. 45 Min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45min
Cardo con almendras
20 Min