Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 ramita de romero fresco
- 1 hoja de laurel seca
- 1 ramita de tomillo fresco
- 1 diente de ajo
- ½ guindilla roja seca
- 1 cucharadita de sal
- 250 g de boletus frescos troceados
- 250 g de aceite de oliva virgen extra
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 819 kJ / 196 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Karbonhidrat
- 0.9 g
- Yağ
- 20.4 g
- Lif
- 1.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Verdinas con gambones (Cocción lenta)
16 godz. 30 min
Txangurro
1sa 10 dk
Borrajas con gambas
40 min
Cardo con almejas, langostinos y bacalao
40 min
Cardo con carabineros
1sa
Flor de alcachofas confitadas con almejas en salsa verde
2sa 20 dk
Cardo a la cerveza
25 min
Chipirones, morcilla y manzana
1sa
Emulsión de marmitako negro con rape
40 min
Vasitos de crema de piquillos con trufa y gulas
30 min
Níscalos guisados
30 min
Cardo con almendras
20 min