Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g cebola roxa cortada em pedaços
- 1 dente de alho
- 200 g beterraba cortada em pedaços
- ½ pé de rosmaninho, só as folhas
- 50 g manteiga
- 50 g vinho tinto
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
veya 1 cubo de caldo de legumes - 850 g água
- 1 c. chá de sal
- 350 g arroz p/ risoto
- 150 g queijo feta esfarelado
- Tomilho-limão, só as folhas q.b. p/ polvilhar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1474 kJ / 353 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 48 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pesto de espinafres e amêndoa
5 Min
Húmus de tomate seco com crackers
1 Std. 15 Min
Risoto verde com salmão
45 Min
Risoto de legumes
40 Min
Risoto de limão e rosmaninho com ovo escalfado
45 Min
Risoto
30 Min
Risoto de abóbora, tomate seco e espinafres
45 Min
Risoto de pera, noz e gorgonzola
35 min
Pesto de rúcula e noz
5 Min
Tarte de beterraba e feta
1 Std. 40 Min
Risoto de salmão fumado e alho-francês
30 Min
Risoto de alho com tomate-cereja e mozarela
45 Min