Cabillaud aux amandes, sauce citronnée

Cabillaud aux amandes, sauce citronnée

4.2 201 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
4 portions

Malzemeler

  • d'amandes effilées
    60 g
  • de riz basmati
    200 g
  • d'eau
    900 g
  • de gros sel
    ½ c. à café
  • de dos de cabillaud
    600 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées
  • le zeste d'un citron jaune non traité râpé
  • de brocolis détaillés en petits bouquets
    600 g
  • le jus d'un citron jaune
  • de beurre coupé en morceaux
    60 g

Besin Değeri şuna göre 1 portion

Kalori 556.2 kcal / 2334.5 kJ
Protein 40.2 g
Yağ 22.2 g
Karbonhidrat 43.2 g
Lif 6.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...