
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g d'algues wakamé séchées ou de mélange d'algues
- 40 g de parmesan coupé en morceaux (3 cm)
- 5 g de zeste de citron jaune non traité
- 1 échalote (env. 30 g)
- 30 g de beurre
- 10 g d'huile d'olive extra vierge
- 320 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli (voir "Conseil(s)")
- 60 g de vin blanc sec
- 820 g d'eau
-
1
cube de bouillon de volaille de viande ou de légumes
veya 1 c. à café bombée de fond de viande maison de viande ou de légumes - ½ - 1 c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
- 10 g d'huile d'olive
- 12 noix de saint-jacques
- 12 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 12 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 15 g de jus de citron fraîchement pressé
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 507.2 kcal / 2141.2 kJ
- Protein
- 24 g
- Yağ
- 15 g
- Karbonhidrat
- 66 g
- Lif
- 2.2 g