Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g di burro + q.b.
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino rosso piccolo
- 250 g di cavolo nero, lessato e a listarelle (2 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
Polenta
- 400 g di farina di mais bramata
- 1600 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
-
1
cucchiaio di olio extravergine di oliva
veya 25 g di burro
Terminare la preparazione
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 300 g di Taleggio a tocchetti (2 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1669 kJ / 399 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Minestra di verze e patate
1小时
Cacciucco di ceci
50min
Minestra al cavolo nero, lenticchie e piselli spezzati
1小时
Strudel verza e porri (vegan)
2 Std.
Riso e verze
1 Std. 10 Min
Minestra di farro, cavolo nero e salsiccia
1 godz. 5 min
Stufato di zucca, ceci e cavolo nero
45 Min
Risotto cavolo nero e Castelmagno
35min
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1 Std. 10 Min
Baccalà con cavolo verza e ceci
50min
Ribollita
2 Std. 30 Min
Lasagne pecorino e cavolo nero
1hod. 40min