Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 600 g di bulbi di finocchio a fettine (0.5 cm)
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 130 g di latte intero
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 351.7 kJ / 84.1 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Karbonhidrat
- 4.9 g
- Yağ
- 31.9 g
- Doymuş Yağ
- 18.8 g
- Lif
- 3.3 g
- Sodyum
- 74 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Purè di broccoli
40 min
Purè di carote speziato
50 menit
Purè di cavolfiore profumato al tartufo
25 min
Vellutata di cavolfiore
50 menit
Vellutata di zucchine e zenzero
50 menit
Vellutata di carote
35 Min
Vellutata di finocchi e zafferano
50 menit
Vellutata di verza al vino bianco
50 menit
Crema di finocchi
35 Min
Vellutata di coste
35 Min
Purè di cavolo viola
40 min
Purè di carote e peperoni arrostiti
25 min