Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 600 g di bulbi di finocchio a fettine (0.5 cm)
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 130 g di latte intero
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 351.7 kJ / 84.1 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Karbonhidrat
- 4.9 g
- Yağ
- 31.9 g
- Doymuş Yağ
- 18.8 g
- Lif
- 3.3 g
- Sodyum
- 74 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vellutata di finocchi, mele e speck
50 Min
Purè di carote e peperoni arrostiti
25 Min
Vellutata di porri e radicchio
55 Min
Sformato di finocchi
1h
Zuppa di noci e sedano
35 min
Vellutata di spinaci e crema al Gorgonzola
35 min
Uova strapazzate con cipolle e olive
40 Min
Vellutata di zucchine e zenzero
50 Min
Crema di finocchi
35 min
Purè di cavolfiore (vegan)
40 Min
Purè di carote all'olio di oliva
30 Min
Purè di broccoli
40 Min