Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 70 g Schalotten
- 30 g Olivenöl
- 250 g Perlgraupen, mittel (z.B. von Hahne), gewaschen, abgetropft
- 100 g trockener Weißwein
- 750 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- 2 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
- ¾ TL Thymian, getrocknet (isteğe bağlı)
- 40 g Pinienkerne
- 300 g rote Paprika, in Würfeln (ca. 3 cm)
- 5 getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft (ca. 50 g), in Streifen (5 mm)
- 12 Oliven, grün, entsteint, halbiert (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2125 kJ / 507 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 54 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 8.2 g
Alternatif tarifler
Mediterranes Zartweizen-Risotto
30min
Graupenrisotto mediterran
50min
Quinoa-Risotto Provençale
30min
Graupenrisotto
50min
Spinat-Risotto mit Safrancreme
40min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45min
Fencheleintopf
35min
Dinkel-Risotto mit Kerbel und Räucherkäse
35min
Grünkohl-Risotto
50min
Risotto mit Zucchini
50min
Frankfurter Kräuter-Risotto
50min
Risotto mit Basilikum
40min