Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 70 g Schalotten
- 30 g Olivenöl
- 250 g Perlgraupen, mittel (z.B. von Hahne), gewaschen, abgetropft
- 100 g trockener Weißwein
- 750 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- 2 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
- ¾ TL Thymian, getrocknet (isteğe bağlı)
- 40 g Pinienkerne
- 300 g rote Paprika, in Würfeln (ca. 3 cm)
- 5 getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft (ca. 50 g), in Streifen (5 mm)
- 12 Oliven, grün, entsteint, halbiert (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2125 kJ / 507 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 54 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 8.2 g
Alternatif tarifler
Quinoa-Risotto Provençale
30min
Risotto mit Zucchini
40min
Fenchel-Risotto
35 min
Grünkohl-Risotto
50min
Kartoffel-Linsen-Salat
45 min
Linsensalat
45 min
Risotto mit Zucchini
50min
Grünkohlrisotto
40min
Fenchel-Risotto
40min
Linsotto mit Speck und Pilzen
50min
Polenta mit Spinat und Käse
1h
Lachs-Fenchel-Risotto
25min