Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ Bund frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 200 g Karotten, in Stücken
- 200 g Zwiebeln, geviertelt
- 200 g Stangensellerie, in Stücken
- 150 g Wasser
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 40 g Butter, in Stücken
- 700 g Erdäpfel, speckig, geschält in Stücken (3 cm)
- 1 - 1 ½ TL Salz, nach Geschmack
- 1 Msp. Muskat, gemahlen
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 666 kJ / 159 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 6 g
Alternatif tarifler
Dillfisolen mit Erdäpfeln
55min
Paradeissauce mit Salzerdäpfeln
1hod.
Gewürzreis
25min
Grünkernknödel mit Wurzelgemüseragout
1h 5min
Paradeiskraut
35min
Kartoffel-Linsen-Salat
45min
Bohnenknöderl mit Rote-Rüben-Gemüse
50min
Sauerkrautpuffer ratzfatz fertig
20 min
Champignon-Terrine
3h 50 min
Weiße Bohnen/Kidneybohnen (Trockenprodukt) garen
14h
Karfiol-Erdäpfel-Curry (Aloo Ghobi)
50min
Pannonische Krautsuppe (vegetarisch)
1hod.