Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ Bund frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 200 g Karotten, in Stücken
- 200 g Zwiebeln, geviertelt
- 200 g Stangensellerie, in Stücken
- 150 g Wasser
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 40 g Butter, in Stücken
- 700 g Erdäpfel, speckig, geschält in Stücken (3 cm)
- 1 - 1 ½ TL Salz, nach Geschmack
- 1 Msp. Muskat, gemahlen
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 666 kJ / 159 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 6 g
Alternatif tarifler
Gerstenwasser mit Marille und Ingwer
1h 25min
Selleriehirse mit Hühnerbällchen und Endiviensalat
1 godz. 15 min
Kümmelkraut mit Debrezinerkraken
40min
Champignon-Terrine
3h 50min
Paradeiskraut
35min
Tofu-Sellerie-Pfanne
1h 30min
Karfiol-Erdäpfel-Curry (Aloo Ghobi)
50min
Cremiges Erdäpfel-Kohlrabi-Gemüse
35min
Linsen mit Mangold und Speck
30min
Karfiol mit Paprikaragout und Haselnussbröseln
45 Min
Burgenländische Krautsuppe mit Speck
55min
Pannonische Krautsuppe (vegetarisch)
1h