Uyumlu sürümler
Tomaten-Paprika-Pisto als Gemüseergänzung zu Parmesan-Polenta-Rauten
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 g grüne Paprika, geviertelt
- 1 Knoblauchzehe
- 150 g natives Olivenöl
- 1 Dose stückige Tomaten à 800 g (oder 2 Dosen à 400 g)
-
2
getrocknete Pflaumen, entsteint
veya 30 g Honig - 1 gestr. EL Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portionen
- Kalori
- 1259 kJ / 301 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 27 g
- Lif
- 3.8 g
Alternatif tarifler
Möhrenquiche mit Salbei
1 Std. 35 Min
Focaccia mit Kartoffeln und Rosmarin
2 Std. 40 Min
Gebratene Polenta mit Letscho
55 min
Paprika-Oliven-Tortilla
1 Std. 20 Min
Paprika-Ricotta-Quiche
2h
Gratinierter Spargel auf Thymian-Polenta
1 Std. 15 Min
Parmesan-Polenta-Rauten als Beilage zu Tomaten-Paprika-Pisto
45 min
Focaccia mit dicken Bohnen, Pancetta und Pecorino
2 Std. 10 Min
Gefüllte Focaccia mit Auberginen
1 Std. 50 Min
Polenta mit Gemüse
1h 30min
Spanische Erdäpfeltortilla
50 min
Pikante Sterzschnitten
55 min