![Raspberry chiffon cake Raspberry chiffon cake](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d55ca032-32c2-4cac-8c23-f1ec46eea07b/Derivates/abe03f7c-89bb-4839-8771-13b0217df75f.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Cake
- 220 g caster sugar
- 300 g self-raising flour
- 200 g grapeseed oil (see Tips)
- 40 g lemon juice
- 160 g water
- 1 tsp natural vanilla extract
- 7 eggs, separated
- 1 pinch cream of tartar
- 1 pinch salt
Raspberry cream
- 200 - 250 g pouring (whipping) cream
- 70 g raspberry jam, strained (approx. 100 g before straining - see Tips)
- fresh raspberries, for decorating
- edible flowers, for decorating (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1824.3 kJ / 434.4 kcal
- Protein
- 7.4 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 27.3 g
- Doymuş Yağ
- 7.5 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 243.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cotton soft Japanese cheesecake
1 godz. 45 min
Marble cake
2 godz.
Fraisier sponge (TM6, Christy Tania)
30h
Milk bread (Challah)
2hod. 20min
Chocolate truffle cake
2h 15min
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27 godz.
Angel cake
5h 15min
Hong Kong Bakery Butter Cookies
1 godz. 30 min
Pandan chiffon cake
5h 15min
Almond shortbread biscuits
2 godz. 10 min
Buttermilk scones
35min
Portuguese-style custard tarts
40 min