Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g fresh mango, diced (1 cm), plus extra to garnish
- 300 g water
- 150 g caster sugar
- 2 tbsp gelatine powder
- 100 g milk
- 100 g pouring (whipping) cream
- 200 g iced water
- 150 g sweetened condensed milk (see Tips)
- 1 tbsp distilled water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 887.3 kJ / 212.1 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 35.6 g
- Yağ
- 6.8 g
- Doymuş Yağ
- 4.2 g
- Lif
- 0.6 g
- Sodyum
- 41.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 Std. 20 Min
Biryani-style rice
1 godz. 5 min
Cotton soft Japanese cheesecake
1h 45min
Quick sliced pickle - demo (Thermomix® Cutter)
5 min
Traditional French vanilla canelé
49 Std. 5 Min
Panna cotta
6 Std. 15 Min
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10h 25 min
Tarte flambee with onions (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2h
Taiwanese Traditional Meat Floss
1h 40min
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
40min
Dani Valent's Basque cheesecake
2h 10min