Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2000 g skinless chicken thigh fillets, cut into pieces (3 cm)
- 100 g pork fat, cut into pieces (3 cm)
Caramelised onion
- 20 g olive oil
- 250 g red onion, cut into wedges
- ½ fresh long red chilli, cut into pieces
- 100 g light brown sugar
- 100 g red wine vinegar
- 1 tsp salt
Chicken sausage
- 1 tsp sea salt
- 1 tbsp dried mixed herbs
- 2 garlic cloves
- sausage casings (see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 801.9 kJ / 191.7 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 6.4 g
- Yağ
- 12.3 g
- Doymuş Yağ
- 3.4 g
- Lif
- 0.3 g
- Sodyum
- 411.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mala bakkwa (Chinese pork jerky)
24 godz. 40 min
Italian sausages
40min
Malay-style coconut chicken (MEATER+®)
25h 40 min
Thousand island dressing
5 min
Beef rendang
6sa 20 dk
Sour Plum Candy
20p
Crispy Japanese chicken with pickled cucumbers
1h 35min
Korean marinade
40min
Chicken stock powder
6h 35min
Mother sourdough starter
108 Std. 20 Min
Korean fried chicken
4h
Pan de Sal
2 godz. 20 min