![Fragrant whole barbecued fish Fragrant whole barbecued fish](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/44ffbc7c-08a7-4e94-9d30-62c87ee48470/Derivates/ca464941-613f-417b-b7e6-2ff828bb317f.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 - 2 fresh long red chillies, trimmed, cut into halves and deseeded if preferred
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 stalks lemongrass, white part only, cut into pieces
- 3 garlic cloves
- 4 makrut lime leaves, stalks removed and leaves torn into pieces
- 1 bunch fresh coriander, roots only, plus leaves reserved for garnishing
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 60 g peanut oil
- 1 whole snapper (approx. 1000 g - see Tips)
- sea salt, to season (see Tips)
- ground black pepper, to season
- dried chilli threads, to garnish (optional - see Tips)
- 1 - 2 limes, cut into cheeks, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1713.6 kJ / 408 kcal
- Protein
- 52.3 g
- Karbonhidrat
- 4.4 g
- Yağ
- 19.5 g
- Doymuş Yağ
- 3.8 g
- Lif
- 3.4 g
- Sodyum
- 1147.1 mg
Alternatif tarifler
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5h 15min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1h 20min
Prawn and chicken laksa
40min
Chilli crab pasta
35min
Sicilian prawn salad
40min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35min
Master stock chicken
1 Std. 30 Min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1 Std. 15 Min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30min
Sambal udang
50min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min