Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 - 2 fresh long red chillies, trimmed, cut into halves and deseeded if preferred
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 stalks lemongrass, white part only, cut into pieces
- 3 garlic cloves
- 4 makrut lime leaves, stalks removed and leaves torn into pieces
- 1 bunch fresh coriander, roots only, plus leaves reserved for garnishing
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 60 g peanut oil
- 1 whole snapper (approx. 1000 g - see Tips)
- sea salt, to season (see Tips)
- ground black pepper, to season
- dried chilli threads, to garnish (optional - see Tips)
- 1 - 2 limes, cut into cheeks, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1713.6 kJ / 408 kcal
- Protein
- 52.3 g
- Karbonhidrat
- 4.4 g
- Yağ
- 19.5 g
- Doymuş Yağ
- 3.8 g
- Lif
- 3.4 g
- Sodyum
- 1147.1 mg
Alternatif tarifler
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 min
Malay-style coconut chicken (MEATER+®)
25 godz. 40 min
Tom kha prawns
25 min
Malay-style coconut chicken
25 godz. 40 min
Ayam golek (coconut roasted spiced chicken)
3 Std. 20 Min
Mussels in white wine and cream sauce
45 Min
Chinese greens with XO sauce
1h 50 min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35min
Chilli lime prawns with soba noodles
25 min
Baked masala fish
1 Std. 15 Min
Mussels in turmeric and ginger broth
20 min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad (MEATER+®)
10h 30min