Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g pork shoulder loin, cold
- 1 tsp salt
- 3 cm spring onions
- 3 garlic cloves
- 1 tsp caster sugar
- ½ tsp ground black pepper
- 30 g tapioca starch
- 60 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 800 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 226 kJ / 54 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 3 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 127 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min
Homemade chicken stock powder
1 Std. 35 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Vinegar Pork Knuckle
3 godz. 15 min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Teochew rice porridge with sweet potato
30min
Sesame Crème
10min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 Std. 25 Min
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55min
Lotus Leaf Glutinous Rice
1 Std. 35 Min
Salted Chicken
5h 10min