Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g pork shoulder loin, cold
- 1 tsp salt
- 3 cm spring onions
- 3 garlic cloves
- 1 tsp caster sugar
- ½ tsp ground black pepper
- 30 g tapioca starch
- 60 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 800 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 226 kJ / 54 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 3 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 127 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45 Min
Lemon Chicken
25 min
Braised pork belly
55 Min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Authentic Meat Floss
1 Std. 40 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Jiu Hu Char (Fried Yam Bean with Shredded Cuttlefish)
35 Min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Shallot Oil
25 min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 min
Homemade Fish Ball Soup
2j
Homemade chicken stock powder
1 godz. 35 min