Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g minced meat (pork or chicken)
- 100 g caster sugar
-
½
tbsp honey
veya ½ tbsp maltose syrup - 20 g Sichuan mala chilli powder, adjust to taste
- 40 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 50 g light soy sauce
- ½ tsp ground black pepper
- some cooking oil, to grease
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 177 kJ / 42 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 2 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 109 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tiger Shaped Pineapple Tarts
1 Std. 50 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Vinegar Pork Knuckle
3 godz. 15 min
Pineapple Pork Ribs
1h 10 min
Authentic Meat Floss
1h 40min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
Black Sesame Glutinous Rice Dumplings
30 min
Taiwanese traditional Pork floss
1h 40min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
Luo bo gao (radish cakes)
25 godz. 20 min
Nian Gao (Sweet Sticky Rice Cake)
2h 25 min