Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g minced meat (pork or chicken)
- 100 g caster sugar
-
½
tbsp honey
veya ½ tbsp maltose syrup - 20 g Sichuan mala chilli powder, adjust to taste
- 40 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 50 g light soy sauce
- ½ tsp ground black pepper
- some cooking oil, to grease
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 177 kJ / 42 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 2 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 109 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sweet and sour pork ribs
40 min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 min
Pineapple Tarts
1h 30min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20 min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1 Std. 40 Min
Dou sha (red bean paste)
49h 10 min
Authentic Meat Floss
1 Std. 40 Min
Char siew sauce
10min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Nian Gao (Sweet Sticky Rice Cake)
2u. 25min
Shallot Oil
25 min
Homemade Fish Ball Soup
2h