Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g daikon (Japanese radish), cut in small chunks
- 10 Chinese red dates, pitted
- 8 dried oysters, soaked to soften
- 1400 g water
- 1 tsp salt, adjust to taste
- 300 g silken tofu (approx. 1 block)
- 6 wolfberries (goji), soaked to soften, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 414 kJ / 99 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 3 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 421 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Red bean ice cream
29u. 50min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Chicken Porridge With Century Egg
30 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5 min
Umami Soup
1 godz. 20 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Salted Chicken
5h 10min
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55min
Kaya (coconut jam)
1h 10min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 godz. 25 min