Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g daikon (Japanese radish), cut in small chunks
- 10 Chinese red dates, pitted
- 8 dried oysters, soaked to soften
- 1400 g water
- 1 tsp salt, adjust to taste
- 300 g silken tofu (approx. 1 block)
- 6 wolfberries (goji), soaked to soften, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 414 kJ / 99 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 3 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 421 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kuih Bangkit (Melt-in-Mouth Coconut Cookies)
2 Std.
Hakka Yam Abacus
20 min
Steamed Pork Patty with Salted Egg
35 Min
Lap Mei Fun (Chinese Waxed Meat Rice)
1 Std.
Spicy Bean Curds
1 Std. 15 Min
Sukiyaki
55 Min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 Std. 15 Min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45 min.
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1 Std. 15 Min
Korean Ginseng Chicken
1 Std. 10 Min
Mustard Green Rice
35 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.