Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 5 fresh sage leaves
- 150 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 70 g middle bacon, diced (3 cm)
- 750 g lamb neck fillets, cut in pieces (2-3 cm)
- ¼ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 carrots, cut in pieces (1 cm)
- 2 celery stalks, cut in pieces (1 cm)
-
2
Tbsp meat stock paste, homemade
veya 2 Tbsp vegetable stock paste, homemade - 400 g tinned chopped tomatoes
- 200 g dry white wine
- 100 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2479 kJ / 393 kcal
- Protein
- 44 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 43 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sautéed Pork with Cider
55 min
Brodet (Fish stew)
1h 15min
Lamb Spezzatino
1 godz. 45 min
Lasagne Bolognese
2 godz. 30 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35min
Steak Provençal Pie
2h 15 min
Chicken Korma
40 Min
Pork with Black Bean Sauce
30 min
Chicken and Mushrooms in Red Wine Sauce
45 min
Beef in Stout
1h 40 min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15min