Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 5 fresh sage leaves
- 150 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 70 g middle bacon, diced (3 cm)
- 750 g lamb neck fillets, cut in pieces (2-3 cm)
- ¼ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 carrots, cut in pieces (1 cm)
- 2 celery stalks, cut in pieces (1 cm)
-
2
Tbsp meat stock paste, homemade
veya 2 Tbsp vegetable stock paste, homemade - 400 g tinned chopped tomatoes
- 200 g dry white wine
- 100 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2479 kJ / 393 kcal
- Protein
- 44 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 43 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Slow-Cooked Pulled Pork with Steamed Buns
3 Std.
Caribbean Stew and Steamed Rice
9h 15min
Pork with Spinach Lentils
20min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Slow-cooked Chorizo and Squid Stew with Butter Beans
5 Std. 30 Min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Lamb Spezzatino
1h 45 min
Stuffed Tomatoes with Rice and Cashew & Basil Sauce
1h 30min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40 min
Chicken chorizo and chickpea stew
40 min