Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 450 g pork tenderloin, cut in slices (1 cm)
- 100 g button mushrooms, cut in slices
-
75
g dry vermouth
veya 75 g Madeira wine - 100 g milk
- 60 g onions, cut in halves
- 1 garlic clove (isteğe bağlı)
- 2 tsp wholegrain mustard
- 1 tsp hot mustard
-
1
heaped tsp chicken stock paste, homemade
veya 1 chicken stock cube (for 0.5 l) - 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper, adjust to taste
-
2
Tbsp crème fraîche
veya 2 Tbsp cream - 1 heaped Tbsp cornflour
- 2 - 3 sprigs fresh parsley, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 961 kJ / 230 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 0.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Greek Style Pork Stew
30min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30min
Basque Chicken
1h 10min
Beef Stroganoff
1h
Chicken Breasts Pizzaiola
50 min
Beef Goulash with Bread Dumplings
1 Std. 30 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30min
Beef with Mushrooms
30min
Chicken Involtini with Sun-Dried Tomato Pesto
50 min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 min