Cihazlar ve Aksesuarlar
Lamb and Green Bean Casserole
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 10 dk
6 portions
Malzemeler
-
carrots cut in pieces150 g
-
onions quartered200 g
-
olive oil20 g
-
garlic cloves4
-
fresh thyme leaves1 bunch
-
lamb meat shoulder or neck, diced800 g
-
red wine150 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
meat stock200 g
-
tomato purée1 Tbsp
-
dried bay leaves3
-
cinnamon stick1
-
fine green beans halved300 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
26.1 g
Kalori
1679 kJ /
401 kcal
Yağ
28.3 g
Karbonhidrat
10.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
COOKING FOR A CROWD
10 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Beef-Ragout with Macaroni
30 dk
Basque Chicken
1sa 10 dk
Chicken in Yoghurt
1sa
Beef Stroganoff
1sa
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55 dk
Lamb Korma
4sa
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40 dk
Bunny Chow with Durban Curry
3sa
Sautéed Pork with Cider
55 dk
Boboti (Spiced Baked Mince Beef)
1sa 10 dk
Cumin Lamb and Aubergine Stew
1sa 10 dk
Cape Malay Chicken Curry
1sa