Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 pellizcos de azafrán
- 100 g de agua caliente
- 8 clavos enteros
- 1 cucharada de azúcar moreno
- 2 cucharadas de garam masala (ver receta básica)
- 1 cucharada de sal
- 1 cucharada de pimentón
- 2 palos de canela
- 1 cucharada de jengibre molido
- 2 cucharaditas de chile seco desmenuzado
- 2 hojas de laurel secas
- 30 g de jengibre fresco en trozos
- 40 g de dientes de ajo
- Besin Değeri
- şuna göre 200 g
- Kalori
- 995 kJ / 238 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Karbonhidrat
- 49.1 g
- Yağ
- 0.6 g
- Lif
- 3.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Curry de garbanzos y coco con cuscús de brócoli
40 Min
Curry de garbanzos y verduras
25 min
Dhal de lentejas rojas (Dhaba dhal) - India
35min
Curry de garbanzos (Chana masala)
20 min
Sopa asiática de champiñones al curry (sin gluten)
25 min
Dal de lentejas negras (Dahl makhani) - India
2 godz. 40 min
Arroz kashmiri - India
30 min
Tandoori masala - Subcontinente indio
10 min
Garam masala - Subcontinente indio
5 Min
Panes indios rellenos de coliflor (Parathas de coliflor)
1h 5min
Nasi Goreng
50min
Curry de garbanzos rogan josh - India
25 min