Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 picantones (350-400 g c/u)
- 2 pastillas de caldo de pollo
- 1 limón cortado en 4 trozos
- 1600 g de agua
- 2 cucharadas de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de cerveza (50 g para cada bolsa)
- 230 g de cerveza
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 537 kJ / 129 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 1.7 g
- Yağ
- 6.4 g
- Lif
- 0 g
Alternatif tarifler
Cordero al ajillo
1h
Conejo a las finas hierbas
50min
Codornices al limón
45min
Conejo en escabeche
48 Std. 50 Min
Conejo a la huertana
45min
Conejo en doble cerveza
5h
Conejo con romesco y piñones
55min
Carrilleras de ibérico en adobo de cerveza negra
4h 20min
Ventresca de atún rojo con gelatina de tomate
3h 30min
Codornices en escabeche de boletus
25 Std.
Conejo a la cazadora
50min
Conejo al tomillo
45min