Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g d'épaule de veau, coupée en cubes de 2 cm environ
- 1 c. à café rase de curcuma en poudre
- 1 c. à café bombée de cardamome en poudre
- 1 c. à café bombée de gingembre en poudre
- 80 g d'oignon, coupé en morceaux
- 10 g de sauce harissa
- 30 g d'huile d'olive, et 2 c. à soupe pour dorer
- 10 g de miel liquide
- 450 g de carottes, coupées en rondelles de 6 à 8 mm
- 30 g de fond de veau en poudre
- 750 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 2 brins de persil frais, hachés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2232 kJ / 532 kcal
- Protein
- 50 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 27 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lapin marengo
1h
Axoa d'agneau
55min
Curry d'agneau
1h
Navarin d'agneau printanier
1h 20 phút
Sauté de porc à la provençale
1h 5min
Pintade au chou
1h 10min
Lapin à la provençale
1h
Osso-buco
1h 20 phút
Tajine de veau aux courges
2h 5 min
Veau Marengo
55min
Navarin d'agneau
1h 15min
Sauté de veau aux olives
1h