Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g d'eau
- 1 courge spaghetti
- 150 g de lardons fumés
- 60 g d'emmental, coupé en morceaux
- 2 œufs
- 200 g de crème fraîche
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée noix de muscade fraîchement râpée
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1158.8 kJ / 279.7 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 10.5 g
- Yağ
- 20.8 g
- Doymuş Yağ
- 12.7 g
- Lif
- 2.3 g
- Sodyum
- 441.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Roulés poireau jambon au fromage de chèvre
1 godz. 10 min
Pâtisson farci
1h 20min
Gratin de chou-fleur et chorizo
1 godz.
Courge spaghetti, poireau et champignons
1 godz. 40 min
Fondue de poireaux
25min
Gratin de potimarron et pomme de terre
1h 20min
Cailles laquées au vinaigre balsamique, purée de courge
1 godz.
Courge spaghetti sauce chorizo
1h 20min
Patidous farcis
13h
Gratin de courge spaghetti à la merguez
1 godz. 35 min
Gratin de chou-fleur aux lardons et au comté
1 godz.
Parmentier de veau au potimarron
1 godz. 10 min